Luuk

Geld verdienen via internet ... Ik heb er een paar keer over moeten nadenken om over dit onderwerp te schrijven. Het heeft namelijk niet zoveel te maken met reizen naar Australië of andere mooie landen, zoals in Zuid Oost Azië dat relatief in de buurt ligt.

geld verdienen via internet

Toch krijg ik regelmatig van mijn bezoekers en vrienden (en mijn ouders ook) de vraag: "Waar bekostig jij toch al dat gereis van?"

Naast het feit dat ik een talent heb ontwikkeld om heel erg gierig te sparen en tevreden ben met weinig, hou ik me ook bezig met geld verdienen via internet. Hier ga ik het even over hebben.

In dit artikel leer je:
 • check
  Hoe ik overleef tijdens mijn reizen
 • check
  Hoe onder andere Kangoeroeland.nl hieraan bijdraagt
 • check
  Wat jij kan doen om dit ook te leren
 • check
  Dat je geen ICT'er hoeft te zijn om dit ook te kunnen

Leestijd: 3 minuten

More...


Het begon allemaal met een ontmoeting

Misschien weten sommigen van jullie inmiddels dat ik een beetje een junkie ben op het gebied van zelfontwikkeling. Als je Kangoeroeland's Australië Gids hebt gedownload, ben je waarschijnlijk ook achter de reden gekomen waarom ik ben gaan reizen. 

Heb je trouwens de Australië Gids nog niet gedownload? Klik dan even op de knop hieronder en haal 'm binnen!

Voordat ik ging reizen, ben ik verschillende seminars afgegaan om aan mezelf te werken. Dit klinkt misschien alsof het één groot drama was, maar dat viel wel mee hoor. 

Ik wilde mij simpelweg persoonlijk ontwikkelen op enkele gebieden, zodat ik groeide in de manier waarop ik mijn doelen kon behalen. 

Op één van die seminars in Amsterdam ontmoette ik een gast die Sander heet. 

geld verdienen via internet

Sander was op die seminar met hetzelfde doel als ik, samen met 100 andere dames en heren. Ik vertelde Sander dat ik op het punt stond om te gaan reizen en Sander vertelde mij over zijn plan: 

Geld verdienen via internet.
Internet ... De kriebels liepen al over mijn rug!

  

Ik was geïnteresseerd in Sander's betoog, maar ik deed het in mezelf al snel af van: "Ik heb geen verstand van internet. Daarvoor moet je Informatica hebben gestudeerd." En nog meer van dat soort beperkende overtuigingen. Als ik nu terugkijk, dan heb ik er eigenlijk spijt van dat ik er niet verder op in ben gegaan.

Ik maakte mijn weg naar Australië en ik vond het fantastisch. Ik wist meteen al dat ik twee jaar wilde blijven en dat ik reizen nu al zo gaaf vond, dat ik er eigenlijk niet mee wilde stoppen.

Maar er kwam toch dat moment dat je een tijd van huis bent, dat mensen zich gaan afvragen wat je allemaal doet en dat jij je ook gaat afvragen: "Wat moet ik nu gaan doen wanneer ik weer terug ben in Nederland? Pak ik dan mijn oude (bij)baan op die ik eigenlijk niet zo leuk vond? Hoe lang zal het dan nog duren voordat ik weer een mooie reis kan maken naar een ander land dan Australië?"

geld verdienen via internet

Tijdens deze levensvraagstukken, terwijl ik turend in de verte de kangoeroes huppelend richting de ondergaande zon zat te aanschouwen (heerlijk romantisch), kreeg ik een bericht van Sander binnen via Facebook. Uiteraard had ik turend naar dat uitzicht geen bereik om het direct te checken, dus dit gebeurde bij de boerderij waar ik toen werkte.

Het bericht van Sander

Zijn bericht was letterlijk: "Luuk!! Hoe gaat het met jou nu? Lekker op kangoeroes aan het jagen Down Under?? Ik moet je even wat vertellen. Ik had jou toch verteld dat ik geld via internet wilde verdienen? Nou, ik ben goed op weg man, deze maand heb ik gewoon 1,000 euro verdient!!"

Soms komen er van die rare toevalligheden op je pad, waarbij sommige mensen zeggen dat toeval niet bestaat. Ik begon er ook in te geloven.

Ik mijn antwoord stond: "Wat vet! Hoe heb je dat in vredesnaam voor elkaar gekregen!" Waarop Sander antwoordde: "Ik stuur je een link waar je naar kan kijken. Doe ermee wat je wil, ik ga er niet meer over vertellen, dat is aan jou."

Dit was eigenlijk het enige contact dat we hadden. Hij had een punt. Waarom zou hij ook meer vertellen. Hij wilde me toen op dat seminar uitleggen wat hij van plan was, maar ik stond er totaal niet voor open.

Wil jij weten wat voor link Sander mij had gestuurd? Klik op de knop hieronder! Als je nog meer wil weten, raad ik je aan om verder te lezen.


Wat ik toen deed

Ik kwam via de link op de website, Internet Succes Gids, van Jacko Meijaard terecht. In het begin vond ik het moeilijk te vertrouwen, je wordt namelijk op internet doodgegooid met allerlei soorten spam en mijn automatische gedachte was dat dit hierbij ook het geval was. 

Echter, mijn verlangen om te reizen, om niet meer in mijn oude baan terecht te komen of voor een baas te werken was zo groot, dat ik het 't voordeel van de twijfel heb gegeven. Sander had immers 1,000 euro in die maand verdient en dat is toch wel heel erg lekker, hij was maar 5 maanden hiermee bezig!

Op de website van Jacko Meijaard klikte ik op de rode knop Ja, dit wil ik ook!
Ik vulde mijn gegevens in en klikte op Direct Bestellen waarbij ik Jacko's product zag uitgelegd. Het was een videotraining waarin hij stap voor stap uitlegde hoe ik geld via internet kon gaan verdienen. Ik dacht: "Fuck it, ik koop het gewoon. Het kost iets meer dan vier tientjes en daarin wordt mij stap voor stap uitgelegd hoe ik geld kan verdienen via internet. Ik wil iets nieuws leren in mijn leven en internet is de toekomst. Ik hoor dat meer mensen dit doen dus er moet heil in zitten" 


Maak je droom waar

Zo ging het balletje rollen. Ik kocht de online videocursus en gooide ik mezelf in het diepe. Alleen, zo diep was het helemaal niet. Ik werd figuurlijk bij de hand genomen om dit op poten te zetten. Van het kopen van een domeinnaam tot het installeren van een platform om op te schrijven.


"Ik heb geen verstand van internet. Daarvoor moet je Informatica hebben gestudeerd. En nog meer van dat soort beperkende overtuigingen. Als ik nu terugkijk, dan heb ik er eigenlijk spijt van dat ik er niet verder op in ben gegaan."

Want dat was mijn droom ... Schrijven over hetgeen dat ik onwijs gaaf vind om te doen, schrijven over mijn passie: Reizen! Via dit schrijven verdien ik nu mijn geld. Ik verdien geld door naar onwijs gave en mooie locaties te gaan op deze wereld, hierover te schrijven en mensen helpen om ditzelfde te doen! 


Mentorsc​hap

Stel nu dat jou dit ook wat lijkt, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen ... Dat kan ik mij voorstellen. Het fenomeen geld verdienen via internet intimideerde mij persoonlijk zo erg, dat dit eigenlijk de reden was waarom ik er in de eerste instantie niets over wilde weten. Ik had geen idee hoe ik het had moeten aanpakken. Totdat Jacko Meijaard hier mijn mentor in werd en hij mij stap voor stap leerde hoe ik geld kon verdienen via internet, zonder dat ik verstand van internet had.

Klik op de knop hieronder om naar de website van Jacko Meijaard te gaan.


Tot slot

Hopelijk heb je nu een goed beeld van hoe ik geld verdien via internet. Hierdoor heb ik het meeste van mijn Australië reis kunnen bekostigen. Een manier die mij ultieme vrijheid biedt en te gaan en staan waar ik wil.


Laat van je horen!

Verdien jij ook al geld via internet? Ben jij al reizend geld aan het verdienen? Heb je misschien ook Jacko's product al gekocht? Vertel ons van je ervaringen en laat een reactie hieronder achter!


TIJDELIJK Gratis mijn Australië Gids Downloaden!

Kangoeroeland Australië Gids

Download nu TIJDELIJK deze GRATIS Kangoeroeland Australië Gids. In deze gids vind je handige tips en trucs om je reis zo goedkoop en efficiënt mogelijk te beginnen. Als BONUS krijg je nu ook persoonlijke verhalen om je te inspireren tijdens je reis of om nog te gaan reizen.

Je gegevens zijn 100% veilig en worden nooit met derden gedeeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Hi Luuk, Inge hier van internet succes! Ik wil je via deze weg even een hart onder de riem steken en vond het artikel heel leuk en informatief geschreven, Niet zo duf en serieus. Ja ik verdien ook geld via internet en via Jacko. Het is te gek en ik ben een vrouw van 47 met een baan van 3 dagen en nog een dochter van 4. Het is echt te doen de cursus van jacko en bovendien kan je alles aan hem vragen en heb je meestal binnen een paar minuten al antwoord van Jacko zelf! zeker geen oplichting! ik had het jaren eerder moeten doen! eigenlijk een beetje spijt. Je kijkt letterlijk met Jacko mee over z’n schouder op zijn scherm en elke knop die hij aantikt. tik jij ook aan en binnen een paar weken is je website klaar! echt super vet! Mijn website heb ik maar even niet ingevuld want vond ik niet zo netjes. Bovendien voel jij als een soort maatje en gaat als een speer! Mijn complimenten

  1. Wat mooi om te horen Inge en bedankt voor je mooie woorden! Goed om te zien ook dat jij succes hebt! Zo zie je maar dat er van alles mogelijk is. De ene wil continu reizen en de ander creëert op deze manier meer bewegingsvrijheid in het gezin om meer leuke dingen te kunnen doen. Goud! Ik hou je op de hoogte 😉

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}