Over Kangoeroeland, en Luuk

Een reis naar Australië ondernemen de meeste mensen maar één keer in het leven. Australië ligt aan de andere kant van de wereld en is niet een land waar de meesten zomaar naar toe gaan. Je wil er dan in ieder geval voor zorgen dat je het goed doet!

Daarom ben ik met Kangoeroeland er voor jou.

In 2012 ben ik naar Australië gegaan om te reizen, ontdekken en van de natuur te genieten met leuke mensen. Tijdens het reizen liep ik tegen dingen op die ik zelf moest uitvinden omdat er geen heldere informatie voor handen was. Daarom besloot ik om Kangoeroeland op te richten waar anderen gretig gebruik van hebben kunnen maken.

Wat Kangoeroeland betekent voor jou

Kangoeroeland is er voor backpackers en reizigers die het avontuur in Australië willen beleven en zich zo goed mogelijk voor willen bereiden voor hun reis naar dit mooie land.

Mijn streven is om jou zo goed mogelijk te adviseren in deze voorbereiding door je de beste tips te geven die er op het internet te vinden zijn. Dit door de juiste informatie te achterhalen, up-to-date te houden én deze informatie zo persoonlijk mogelijk bij je te brengen op een simpele manier.

Daarbij zal ik je naast het helpen met een goede voorbereiding ook tips geven hoe je je verblijf nog beter kan maken én zal ik persoonlijke verhalen met je delen.

Je reis naar Australië goed voorbereiden

Om je reis naar Australië goed voor te bereiden heb ik een GRATIS voorbereidingsgids voor Australië geschreven. In deze gids staan alle dingen die je moet weten om je goed voor je reis Down Under goed voor te bereiden. Het is een gids waarvan ik wou dat ik 'm had toen ik reisde. Door schade en schande, bloed, zweet en tranen is deze gids dus ontstaan.

Enkele punten uit de gids op een rijtje

  • Welke voorbereidingen je treft in aanloop tot je reis
  • Waar je aan moet denken vóórdat je naar Australië vertrekt 
  • De zaken die gaan spelen wanneer je in Australië bent aangekomen
  • Tips en weetjes om je verblijf makkelijker te maken

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS jouw voorbereidingsgids om je reis naar Australië goed te beginnen: