Powerbank kopen? De ultieme Powerbank review voor Australië! ⚡️

Powerbank kopen

Wil je graag een powerbank kopen voor Australië? Bekijk dan dit artikel waarin ik enkele powerbanks voor je op een rijtje zet zodat je een keuze kan maken tussen de beste die er zijn.

In dit artikel leer je:

 • Wat een powerbank is
 • Waar je op moet letten als je een powerbank koopt voor Australië
 • Tips om de beste keuze te maken

Leestijd: 10 minuten

More...


Powerbank kopen? De grote winnaar!

En dan nu de Winnaer Des Groote Powerbank Review!

Anker PowerCore Speed 10000 QC Powerbank

powerbank voor australië

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs
 • Handig en stijlvol design
 • Klein, compact en licht
 • Inclusief hoesje
 • Inclusief kabel
 • Kan tegen een stootje
 • Quick Charge

Minpunten

 • Geschikt voor 1 apparaat tegelijk
 • Krasgevoelig

Capaciteit

Wanneer je door Australië gaat reizen, neem je waarschijnlijk alleen je smartphone mee. Misschien dat je nog kleine speaker meeneemt of een bluetooth koptelefoon. Wanneer dit het geval is, heb je aan een powerbank met een capaciteit van 10,000 mAh meer dan genoeg. Je kan namelijk met een dergelijke powerbank je smartphone 2 tot 3 keer volledig opladen, afhankelijk van de capaciteit van de batterij van je smartphone. 

Perfect voor je doel in Australië

Een powerbank als deze is ideaal op dag of meerdaagse tours door Australië. De meeste tours die je maakt, zullen vanuit steden zijn. Je kunt dus je telefoon en powerbank volledig opladen in je hostel of hotel en vervolgens op pad gaan.

Functionaliteit

Het fijne aan deze powerbank is dat het een compacte is en mooi ontworpen. Hij is kort, ongeveer 2/3 van de lengte van een gemiddelde smartphone en ongeveer net zo breed. Er zit één aansluiting op om de powerbank op te laden en één aansluiting om je apparaat op te laden. In principe heb je maar één aansluiting nodig. Met twee aansluiting trek je de powerbank snel leeg en je headset bijvoorbeeld, gaat minder snel leeg dan je smartphone. Die tweede aansluiting gebruik je dus relatief weinig.

Mocht je echter meerdere apparaten meenemen naar Australië (dat ik niet aanraad), zoals een tablet, lees dan de overige reviews.

Oplaadtijd

Zoals ik als zei, is de powerbank mooi ontworpen. Het uiterlijk is strak, maar het is wel krasgevoelig. Gelukkig zit er een hoesje bij inbegrepen, dus hierdoor kan je hem beschermen.

Prijs

Van de powerbanks is dit relatief één van de meest gunstig geprijsde, best beoordeelde en best verkochte.

powerbank voor australië

Wat is een Powerbank?

powerbank kopen

Een powerbank is simpel gezegd een draagbare oplader voor je telefoon, tablet of ander apparaat dat je met een USB kabel kan opladen. 

Je laadt de powerbank bijvoorbeeld thuis, in het hotel, in het hostel, in een restaurant of in een internetcafé op, waarna je 'm bijvoorbeeld kan meenemen op een tour.

Op deze manier heb je een reserve batterij op zak, zodat je bijvoorbeeld je telefoon kan opladen in tijden dat je graag nét die ene foto wil maken óf de weg terug naar je accommodatie wil vinden via de GPS.

Waar moet ik op letten met een powerbank kopen?

Om de juiste powerbank voor Australië te kiezen zal je op een paar dingen moeten letten. Ik zet ze hieronder voor je op een rijtje.

Formaat en gewicht

Als een powerbank te groot of te zwaar is, zal het je tegen gaan staan om 'm mee te nemen. Daarom is het belangrijk om een powerbank te kiezen met een goed formaat, een juist gewicht én een daarbij horend vermogen of capaciteit.

De capaciteit van de powerbank

De capaciteit van een batterij wordt uitgedrukt in mAh wat staat voor Milliampère-uur. Er zijn veel opties als het gaat om powerbanks. Zo kun je grofweg kiezen uit powerbanks die beginnen bij 2.500 mAh en powerbanks met een capaciteit die oplopen tot 20.000 mAh. 

Wat betekent mAh (milliampère-uur)?

mAh betekent milliampère-uur. Dit getal drukt uit hoe lang de powerbank of batterij een bepaalde stroom (milliampère of mA) kan geven per uur (h x mA). Als er dus meer stroom van de batterij wordt gevraagd zal de batterij eerder leeg zijn (logisch).

Afhankelijk van je gebruik heeft bijvoorbeeld je smartphone een bepaalde tijd dat hij op z'n eigen ingebouwde batterij mee kan gaan. Gebruik je bijvoorbeeld GPS en andere applicaties die veel energie vragen, dan is je smartphone zo leeg. Zet je je smartphone bijvoorbeeld op vliegtuigstand, dan gaat de batterij weer lang mee.

Hoe vaak kan ik mijn telefoon opladen met een powerbank?

Als je wilt weten hoeveel keer je je telefoon kan opladen met een volle externe batterij of powerbank, dan moet je weten wat de capaciteit van de ingebouwde batterij van de smartphone is.

Zo heeft een iPhone 8 een batterij met een capaciteit van 1821 mAh en een Samsung Galaxy S8 of S9 een capaciteit van 3.000 mAh. Stel je koopt een powerbank van 10.000 mAh, dan geldt bijvoorbeeld voor een:

 • Iphone 8: 10.000 / 1821 = 5.49
 • Samsung Galaxy S9: 10.000 / 3000 = 3.33

De Iphone 8 kan je dus ongeveer 5 keer opladen met een Powerbank van 10.000 mAh en een Samsung Galaxy S9 ongeveer 3 keer.

powerbank kopen voor australië

Wat wil je met de powerbank allemaal opladen?

Belangrijk is om voor jezelf te bepalen wat je met je powerbank allemaal wil opladen. Als je bijvoorbeeld naar Australië op reis gaat met alleen maar een simpele telefoon, zeg een Nokia 106, dan heb je misschien niet eens een powerbank nodig. Als je dat toch zou willen dan kan je voor een powerbank gaan die precies genoeg stroom geeft voor een simpele telefoon als dat. Bijvoorbeeld een powerbank van 2.000 mAh.

Om even de andere kant te belichten; wanneer je met meer dan dat naar Australië gaat, bijvoorbeeld met de nieuwste smartphone en tablet, dan kom je niet ver met een powerbank van 2.000 mAh. Het is dan beter om er eentje te kiezen met een grotere capaciteit, zoals 15.000 mAh.

In het komende stuk ga ik de powerbanks voor je op een rij zetten.De powerbank review voor Australië

En dan nu de grote review om een powerbank te kopen voor Australië! 

Wanneer je naar Australië reist, dan ga je de mooiste plekken zien. Je komt in de wonderschone natuur terecht en je komt de mooiste dieren tegen ter land, ter zee en in de lucht. 

Natuurlijk wil je deze mooie shots vastleggen via je telefoon en dus ga je ook wat meer van je smartphone vragen als het gaat om stroomverbruik. 

Avontuur

Over ter land, ter zee en in de lucht gesproken. Wil je je smartphone meer bestendig maken tegen het avontuur dat je in Australië gaat beleven? Verstandig! Het gaat zeker een keer gebeuren dat je smartphone nat wordt of dat je je smartphone laat vallen, al dan niet ín het water.

Daarom is het belangrijk je smartphone goed te beschermen en hierover heb ik een artikel geschreven waarin ik de beste hoesjes en cases op een rij zet.

Wil je je smartphone bestand maken tegen het avontuur in Australië?

Welke powerbank kopen?

In dit gedeelte ga ik de powerbanks voor je op een rij zetten.

Ik zal beginnen met de powerbanks met een capaciteit vanaf 5.000 tot 10.000 mAh. Voor een kleinere kun je beter niet gaan, omdat ten eerste de prijsverschillen tussen die en een stapje hoger verwaarloosbaar zijn. Ten tweede breng je met een powerbank van kleiner dan 5.000 mAh niet zoveel teweeg. Zeker met de smartphones van vandaag.

Daarna komen de powerbanks met een capaciteit van 10.000 tot 15.000 mAh. Dan zal ik de spierbundels van 15.000 tot 20.000 mAh behandelen en als laatste ga ik over op de draagbare kerncentrales met een capaciteit van 20.000 en hoger.

Powerbanks vanaf tot 10.000 mAh

Powerbanks van deze capaciteit zijn geschikt wanneer de de volgende apparaten op reis meeneemt:

 • Smartphone

Wanneer je met een minimale hoeveelheid breek- en kostbare voorwerpen door Australië gaat reizen, dan heb je aan een powerbank van 5.000 tot 10.000 mAh genoeg. Globaal gezien zal het grootste voordeel van een dergelijke powerbank zijn dat het klein en licht is. Het grootste nadeel is de capaciteit. Dit hangt dus af van wat je allemaal meeneemt op reis.

Trust Urban Primo Powerbank 4.400 mAh

powerbank kopen australië

Met deze powerbank van 4.400 mAh maak ik even een uitzondering met lager dan 5.000 mAh. Deze powerbank is één van de best verkochte en best beoordeelde die er zijn rond deze capaciteit. Trust is een Nederlands bedrijf en staat bekend als een "leading value-for-money-brand for digital lifestyle accessories". Je weet dus dat je een goede prijs betaald voor een te verwachten kwaliteit.

Omdat de powerbank van een kleinere capaciteit is, kan je bepaalde beperkingen verwachten en dat is dat je bijvoorbeeld niet twee apparaten tegelijkertijd kan opladen.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs
 • Klein en licht
 • Kan tegen een stootje
 • Inclusief kabel
 • Kleine schijnwerper op de powerbank

Minpunten

 • Kleine capaciteit
 • Geschikt voor 1 apparaat tegelijk

Trust Urban Primo Powerbank 10.000 mAh

powerbank voor australië

Het grotere broertje van de voorgaande powerbank is de Trust Urban Primo Powerbank 10.000 mAh. Deze powerbank is een beetje grof of 'bulky'. Hij is ongeveer net zo lang en iets minder breed dan de gemiddelde smartphone. Het voordeel ten opzichte van de vorige is dat hij meer dan het dubbele aan capaciteit heeft. Je kan dus vaker je telefoon opladen en in dit geval kan je ook twee apparaten tegelijkertijd opladen via de 2 USB-poorten die erop zitten. De prijs gaat iets minder dan het dubbele omhoog.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs
 • Kan tegen een stootje
 • Inclusief kabel
 • Kleine schijnwerper op de powerbank
 • Geschikt om 2 apparaten tegelijkertijd op te laden

Minpunten

 • Grof of 'bulky'
 • Relatief zwaar

Anker PowerCore Powerbank 5.000 mAh

powerbank kopen voor australië

De Anker PowerCore van 5.000 mAh is een goed beoordeelde en goed geprijsde powerbank. Ook het design is mooi en handig. De powerbank is dun, 33mm en is zo lang als een standaard blikje frisdrank. Goed om mee te nemen dus op je reis naar Australië.

Omdat de powerbank van een kleinere capaciteit is, kan je bepaalde beperkingen verwachten en dat is dat je bijvoorbeeld niet twee apparaten tegelijkertijd kan opladen.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Handig en stijlvol design
 • Klein en licht
 • Inclusief kabel

Minpunten

 • Kleine capaciteit
 • Kwetsbaar
 • Geschikt voor 1 apparaat tegelijk

Anker PowerCore Speed 10000 QC Powerbank

powerbank voor australië

Het grotere broertje van de voorgaande powerbank is de Anker PowerCore Speed 10000 QC Powerbank. Deze powerbank is mooi ontworpen. Hij is kort, ongeveer 2/3 van de lengte van een gemiddelde smartphone en ongeveer net zo breed. Leg twee smartphones op elkaar en dan weet je de dikte van deze strakke powerbank. Het formaat is hier het grote pluspunt. Net als de vorige van Anker, kan je één apparaat tegelijk opladen vanwege de enkele USB-poort, maar deze heeft wel het dubbele aan capaciteit. Bovendien heeft deze ook Qualcomm Quick Charge 3.0 en dit is de snelste oplaadtechniek momenteel beschikbaar op de markt.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs
 • Handig en stijlvol design
 • Klein, compact en licht
 • Inclusief kabel
 • Kan tegen een stootje
 • Quick Charge

Minpunten

 • Geschikt voor 1 apparaat tegelijk
 • Krasgevoelig

Belkin powerbank 5.000 mAh

powerbank voor australië

Wanneer je voor Belkin kiest, dan ga je voor kwaliteit en design. De keerzijde hiervan is wel weer dat je wat meer betaalt voor de powerbank. Het formaat en design is mooi maar wat minder praktisch dan de vorige compacte powerbank van Anker. Deze is plat, net zo breed als de gemiddelde smartphone en bijna net zo lang. Bij deze powerbank heb je de keuze uit drie kleuren.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Handig en stijlvol design
 • Beschikbaar in meerdere kleuren
 • Licht
 • Inclusief kabel
 • Kan tegen een stootje

Minpunten

 • Geschikt voor 1 apparaat tegelijk
 • Relatief duur

Belkin powerbank 10.000 mAh

powerbank voor australië

Je kan ook voor het grotere broertje van de vorige Belkin gaan; de Belkin Powerbank 10.000 mAh. De twee powerbanks zijn nagenoeg hetzelfde, behalve dat je bij deze twee apparaten tegelijk kan opladen. Het formaat is hetzelfde. Als je prijstechnisch beter uit wil zijn, kies tussen de twee Belkins dan voor deze; deze is 10 euro duurder, maar heeft het dubbele aan capaciteit.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Stijlvol design
 • Beschikbaar in meerdere kleuren
 • Geschikt voor 2 apparaten tegelijk
 • Licht
 • Inclusief kabel
 • Kan tegen een stootje

Minpunten

 • Relatief duur

TP-Link Powerbank 5200 mAh

powerbank voor australië

De TP-Link Powerbank 5200 mAh is één van de best beoordeelde en bestverkochte powerbanks die er zijn. Het uiterlijk is ook nog eens funky. Qua formaat kan je deze vergelijken met de Anker Powercore 10.000 mAh. De TP-Link Powerbank 5200 mAh is een kleine en lichte powerbank, die voldoende capaciteit heeft om een smartphone 3 keer op te laden.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Stijlvol design
 • Licht
 • Inclusief kabel
 • Kan tegen een stootje

Minpunten

 • Geschikt voor 1 apparaat tegelijk

TP-Link Powerbank 10400 mAh

powerbank voor australië

Het grotere broertje van de vorige TP-Link is de TP-Link Powerbank 10.400 mAh. Samen met z'n voorganger verkoopt deze powerbank heel goed. Bij deze powerbank krijg je het dubbele aan capaciteit maar gaat niet het dubbele omhoog qua prijs. Er zijn eigenlijk geen minpunten te vinden bij deze powerbank.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Stijlvol design
 • Inclusief kabel
 • Kan tegen een stootje
 • Geschikt voor 2 apparaten tegelijk

Minpunten

 • Geen minpunten

Powerbanks van 10.000 tot 20.000 mAh

Wanneer je door Australië gaat met bijvoorbeeld een smartphone, een draagbare speaker en/of bluetooth koptelefoon, dan is het verstandig om een powerbank te kopen die wat meer kan hebben. Het grote voordeel van een powerbank die een capaciteit heeft van 10.000 mAh en groter is natuurlijk dat je meer 'draagbaar stroom' bij je hebt en daarmee kan je dus ook vaker bijvoorbeeld je smartphone opladen. Het nadeel van een powerbank met een grotere capaciteit is, dat het lastiger wordt om er een te vinden die niet al te groot uitvalt. Ik zet de beste voor je op een rij.

 • Smartphone
 • Speaker
 • Bluetooth koptelefoon

Trust Urban Primo Powerbank 12.500 mAh

powerbank voor australië

Deze powerbank van Trust is het grote broertje van de vorige die ik van dit merk behandeld heb. De vorige twee waren 4.400 en 10.000 mAh en deze is 12.500 mAh. Dit model is hetzelfde als de 10.000 mAh en voor die extra 2.500 mAh betaal je relatief veel. Wanneer je voor meer dan 10.000 mAh van dit merk wil gaan, dan adviseer ik om de 20.000 mAh powerbank variant te kopen.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Kan tegen een stootje
 • Inclusief kabel
 • Geschikt om 2 apparaten tegelijkertijd op te laden

Minpunten

 • Grof of 'bulky'
 • Relatief zwaar
 • Relatief duur voor een beetje extra

Trust Urban Primo Powerbank 20.000 mAh

Powerbank kopen voor Australië

Van deze lijn powerbanks van Trust is dit de powerbank met de grootste capaciteit. Wanneer je zeker wil zijn van voldoende vermogen in je powerbank, dan is deze 20.000 mAh geschikt voor je reis door Australië. Je kan met 20.000 mAh namelijk tot 8 keer toe je smartphone opladen met deze powerbank en dat is fijn wanneer je op een tour gaat door bijvoorbeeld de outback en er geen stroom is.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs
 • Kan tegen een stootje
 • Inclusief kabel
 • Geschikt om 2 apparaten tegelijkertijd op te laden

Minpunten

 • Grof of 'bulky'
 • Relatief zwaar

TP-Link Powerbank 15600 mAh

powerbank voor australië kopen

De powerbank van de TP-Link series met de meeste capaciteit is deze met 15.600 mAh. Het grotere broertje van de vorige TP-Link is de TP-Link Powerbank 10.400 mAh. Naarmate de powerbanks meer capaciteit krijgen, gaan ze ook groter worden en dat heb je dus ook met deze. 

Deze powerbank is zo lang als een gemiddelde smartphone van vandaag, net zo breed en twee keer zo dik. Samen met z'n voorgangers verkoopt deze powerbank heel goed. De prijs is goed voor de capaciteit en de kwaliteit die je krijgt.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs
 • Kan tegen een stootje
 • Slank design
 • Inclusief kabel
 • Geschikt om 2 apparaten tegelijkertijd op te laden

Minpunten

 • Groot ondanks slank design

Anker Powercore 13000 mAh

powerbank kopen

Wanneer je twijfelt over de De Anker Powercore 10000 mAh of 20000 mAh, dan is deze tussenmaat een goede keuze. De Anker Powercore 13000 mAh geeft net dat beetje power dan de 10,000 mAh. De 13,000 mAh variant is net iets dikker, net iets breder en net iets zwaarder dan de 10,000 mAh variant. 

Een mooie bijkomstigheid van de Anker Powercore 13000 mAh is dat het geschikt is om twee apparaten tegelijk op te laden, maar toch nog compact blijft.

Deze powerbank is iets breder als de gemiddelde smartphone van vandaag, een stuk korter en twee keer zo dik. Samen met z'n voorgangers verkoopt deze powerbank heel goed. De prijs is relatief goed voor de capaciteit en de kwaliteit die je krijgt, ook wanneer je het vergelijkt met de andere varianten van Anker.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs
 • Compact
 • Kan tegen een stootje
 • Inclusief kabel
 • Geschikt om 2 apparaten tegelijkertijd op te laden

Minpunten

 • Krasgevoelig

Anker Powercore 15600 mAh

powerbank voor australië kopen

De Anker Powercore 15600 mAh komt erg overeen met de voorgaande TP-Link Powerbank 15,600 mAh. Anker besteedt veel zorg aan kwaliteit en stjil. Het design is slank en strak. Naarmate de powerbanks meer capaciteit krijgen, gaan ze ook groter worden en dat heb je dus ook met deze. 

Deze powerbank is zo lang als een gemiddelde smartphone van vandaag, net zo breed en twee keer zo dik. Samen met z'n voorgangers verkoopt deze powerbank heel goed. De prijs is goed voor de capaciteit en de kwaliteit die je krijgt.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs
 • Slank design
 • Beschermhoesje
 • Kan tegen een stootje
 • Inclusief kabel
 • Geschikt om 2 apparaten tegelijkertijd op te laden

Minpunten

 • Groot ondanks slank design
 • Krasgevoelig

Anker Powercore Speed 20000 Quick Charge 3.0

powerbank kopen voor australië

Voor een echte spierbundel moet je bij de Anker Powercore Speed 20000 Quick Charge 3.0 wezen. Het formaat is hetzelfde als z'n voorganger: de De Anker Powercore 15600 mAh. Het mooie van deze powerbank is dat het een grote capaciteit heeft én de Quick Charge 3.0 waardoor hij dus snel je apparaten oplaad. Daarbij kun je ook twee apparaten tegelijkertijd opladen. Het nadeel is, zoals ik al eerder zei: Hoe meer capaciteit, hoe groter de powerbank.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs
 • Slank design
 • Kan tegen een stootje
 • Inclusief kabel
 • Geschikt om 2 apparaten tegelijkertijd op te laden

Minpunten

 • Groot ondanks slank design
 • Krasgevoelig

De Powerbank voor een laptop

Mobisun 40.000 mAh laptop powerbank

powerbank kopen voor australië

Wanneer je volledig uitgerust naar Australië wil gaan, dan zit je met deze 'kerncentrale' goed. Met de Mobisun 40.000 mAh laptop powerbank kun je je laptop tot 2 keer toe opladen, je tablet tot 4 keer en je smartphone 14 keer! De beoordeling is zeer goed en de prijs ook. Een bijkomstigheid bij powerbanks zoals deze is dat hij een prijskaartje heeft én groter is dan de reguliere powerbanks (alhoewel dat voor z'n capaciteit nog best wel meevalt). Met 4 aansluitpunten ben je verzekerd van veel mogelijkheden.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs
 • Slank design
 • Kan tegen een stootje
 • Inclusief kabel
 • Geschikt om 2 apparaten tegelijkertijd op te laden

Minpunten

 • Groot ondanks slank design
 • Krasgevoelig

Ga voor duurzaam!

WakaWaka Power 5 Outdoor Powerbank

powerbank kopen voor australië

De WakaWaka Power 5 is voor de échte outdoor liefhebber. Deze powerbank is namelijk op te laden via de zon! Naast het feit dat dit kan, kun je de powerbank ook opladen via een stopcontact. De WakaWaka Power 5 heeft een capaciteit van 5,000 mAh en je kan hier dus je smartphone ongeveer 2.5 keer opladen.

Wanneer je naar Australië gaat is deze powerbank heel goed, want in Australië heb je veel zonuren. De vraag is alleen wat je precies gaat doen. Ga je veel op pad buiten de steden, of blijf je in gebieden waarvan je weet dat er altijd een stopcontact aanwezig zal zijn.

In dit laatste geval is deze powerbank wellicht wat veel van het goede. Naast het gave concept, draag je wel de zonnecellen met je mee om de powerbank op die manier op te laden en dit neemt ruimte in beslag.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs
 • Robuust design
 • Kan tegen een stootje
 • Kan ook via de zon worden opgeladen
 • Geschikt om 3 apparaten tegelijkertijd op te laden

Minpunten

 • Relatief duur door technologie
 • Zonnepanelen zijn groot

WakaWaka Power 10 Outdoor Powerbank

powerbank kopen voor australië

De WakaWaka Power 10 is net als z'n voorgnger voor de échte outdoor liefhebber. Deze powerbank is namelijk op te laden via de zon! Naast het feit dat dit kan, kun je de powerbank ook opladen via een stopcontact. De WakaWaka Power 10 heeft een capaciteit van 10,000 mAh en je kan hier dus je smartphone ongeveer 5 keer opladen.

Wanneer je naar Australië gaat is deze powerbank heel goed, want in Australië heb je veel zonuren. De vraag is alleen wat je precies gaat doen. Ga je veel op pad buiten de steden, of blijf je in gebieden waarvan je weet dat er altijd een stopcontact aanwezig zal zijn.

In dit laatste geval is deze powerbank wellicht wat veel van het goede. Naast het gave concept, draag je wel de zonnecellen met je mee om de powerbank op die manier op te laden en dit neemt ruimte in beslag.

Pluspunten

 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs
 • Robuust design
 • Kan tegen een stootje
 • Kan ook via de zon worden opgeladen
 • Geschikt om 3 apparaten tegelijkertijd op te laden

Minpunten

 • Relatief duur door technologie
 • Zonnepanelen zijn groot

Laat van je horen!

Heb je nog vragen over de juiste powerbank? Wil je weten welke het beste is voor jouw reis door Australië? Stel je vragen gerust! Heb je zelf ervaring met een bepaalde powerbank? Deel je ervaringen met ons! 🙂


Deel dit artikel!
Luuk
 

Luuk is in 2012 naar Australië gegaan om te reizen, ontdekken en van de natuur te genieten met leuke mensen. Tijdens zijn reizen liep hij tegen dingen op die hij zelf moest uitvinden omdat er geen heldere informatie voor handen was. Daarom besloot hij om Kangoeroeland op te richten waar hij mede enthousiastelingen informeert om het beste uit hun Australië reis te halen. Als jij alvast wil beginnen, check dan ook zeker deze gids.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: