Beveilig je bagage: Het beste reisslot voor jouw Australië reis!

Beveilig je bagage. Het beste reisslot voor jouw Australië reis.

Wanneer je gaat reizen naar Australië of elk ander land, dan is je bagage één van je meest kostbare bezit. Helaas komt het nog weleens voor dat bagage gestolen wordt en de kans is hierbij groter wanneer je aan het backpacken bent. Daarom is het belangrijk om een reisslot voor je reis door Australië aan te schaffen. Wil je weten wat het beste reisslot is voor je reis? Lees dan snel verder!

In dit artikel kom je te weten:

  • Wat het beste reisslot voor je backpack of koffer is
  • Waarom dat het beste reisslot is voor je bagage

Leestijd: 5 minuten

More...

TSA gecertificeerd reisslot

Travel Sentry Approved

Hierboven zie je het logo van TSA. Heb je ooit weleens van een TSA gecertificeerd reisslot gehoord? Ik zal het je uitleggen.

Na de aanslagen op het World Trade Center in New York in 2001 is er een veiligheidsinstantie opgericht. Deze instantie heet Transport Security Administration van het Amerikaanse ministerie van Homeland Security. TSA bekommert zich over de veiligheid van reizigers in de Verenigde Staten.

Als je naar Amerika gaat, bestaat de kans dat je koffer of backpack gecontroleerd gaat worden. Dit zal de TSA doen. Als je bagage met een TSA reisslot op slot zit, dan kunnen de medewerkers van TSA het slot met beleid openen en je bagage controleren. Heb je nu geen TSA slot dan kunnen ze je slot niet openen, breken ze die open en dat is niet fijn.

Nu vraag je je misschien af: "Wat heb ik hier nu aan als ik naar Australië ga reizen?" De TSA sloten groeien in populariteit in die zin dat steeds meer landen met dit systeem werken. Ook Australië. 

Er is een ruime keuze in de soorten sloten van TSA. Je kan kiezen uit cijfersloten, kabelsloten, hangsloten, keycard sloten en sloten die geïntegreerd zijn in de koffers. Wil je weten welk slot het beste is voor jouw reis? Hieronder meer.

Het beste reisslot voor je bagage

TSA reisslotslot met kabel 4 cijferig

Dit TravelMore TSA gecertificeerd reisslot is ideaal voor jouw reis naar Australië en andere landen. Het slot bestaat uit 4 cijfers, dus zijn er 10.000 combinaties mogelijk. Dit maakt het moeilijk voor dieven om de juiste combinatie te vinden ten opzichte van een 3-cijferig slot. Daarnaast heb je ook geen sleutel nodig die je kan kwijt raken tijdens je reis! 

Of je nu met een koffer of backpack reist; dit reisslot wordt met een staalkabel geleverd, dus als je je koffer of backpack ergens aan wil bevestigen, zoals je bed in het hostel, dan kan dat. Mocht je reizen met een backpack, dan kan je met dit reisslot gemakkelijk je flightbag op slot doen door de twee ritstrekkers aan elkaar vast te maken. 

Eigenschappen

  • Cijferslot, dus geen sleutel nodig
  • Een 4-cijferig slot voor meer veiligheid 
  • Een kabel om je bagage ergens aan te bevestigen
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • TSA gecertificeerd

Een flightbag voor je backpack

Heb je al een flightbag voor je backpack die je ook op slot kan doen? Wanneer je met een backpack op reis gaat, dan adviseer ik je om een flightbag te nemen. Ten eerste beschermt een flightbag je backpack tegen schade tijdens vlieg- en busreizen; medewerkers van de transportdiensten zijn er niet altijd even voorzichtig mee. Ten tweede kan je je flightbag op slot doen én ergens aan vast maken. Wil je meer weten over flightbags? Klik dan hier.


Wil je nog meer weten voor je reis naar Australië?

Dit boek behandelt alles dat je moet weten!

  • Stappenplan en Routes
  • Tips op het gebied van accommodatie
  • Persoonlijke ervaringen van een pro
Backpackgids Australië

Laat van je horen!

Heb jij al een reisslot? Heb je al ervaring met een reisslot van TSA? Laat het weten in de opmerkingen hieronder!


Deel dit artikel!
Luuk
 

Luuk is in 2012 naar Australië gegaan om te reizen, ontdekken en van de natuur te genieten met leuke mensen. Tijdens zijn reizen liep hij tegen dingen op die hij zelf moest uitvinden omdat er geen heldere informatie voor handen was. Daarom besloot hij om Kangoeroeland op te richten waar hij mede enthousiastelingen informeert om het beste uit hun Australië reis te halen. Als jij alvast wil beginnen, check dan ook zeker deze gids.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Australië

Bereid je goed voor

Bereid je goed voor op je reis naar Australië met de GRATIS Kangoeroeland voorbereidingsgids.