De 6 essentiële reisartikelen: Maak je reis makkelijk! – UPDATE 2023

De 6 essentiële reisartikelen voor Australië - Maak je reis makkelijk!

Wil je weten wat de 6 beste reisartikelen zijn voor Australië? Dan ben je hier toevallig op het juiste adres! In een eerder artikel heb ik de meest voorkomende reisartikelen behandeld en in dit artikel vat ik het samen door de 6 meest essentiële reisartikelen voor jou op een rij te zetten.

In dit artikel kom je te weten:

  • De 6 beste reisartikelen voor Australië
  • Dat een toilettas ophangen handig is
  • Dat de juiste reisstekker een no-brainer is
  • Je leven gered zal worden met oordoppen

Leestijd: 4 minuten

More...

De 6 beste reisartikelen voor Australië

Wanneer je naar Australië reist, is het handig om bepaalde dingen met je mee te nemen zodat je reis wat ontspannender wordt.

In Australië hebben ze bijvoorbeeld andere stopcontacten waar jouw Europese stekker niet in past. Het is vervelend om daar achter te komen als je er bent en je telefoon leeg is bijvoorbeeld. Nu er al eentje aanschaffen scheelt gedoe. 

Naast een reisstekker voor Australië zijn er nog een paar zaken die heel fijn zijn als je ze bij je hebt. Hieronder lees je meer over de 6 beste reisartikelen.

Reisstekker voor Australië

Beoordeling
reisstekker voor australië

Van alle essentiële reisartikelen voor Australië is dit een no-brainer! Met deze reisstekker kan je overal in Australië en Nieuw-Zeeland je apparaten opladen. De reisstekker is stevig en van goede kwaliteit. Goed kijken of je het juist type neemt! Dus van Europa naar Australië.

Roestvrij stalen drinkfles

Beoordeling
Dopper drinkfles

Met deze roestvrij stalen drinkfles ga je goed op pad. De drinkfles is niet kapot te krijgen én je drinkt niet uit plastic. Beter voor je gezondheid en ook nog eens duurzaam.

Powerbank

Beoordeling
Powerbank

Tegenwoordig gaan we niet meer zonder smartphone met alle handige applicaties op reis. Geen stopcontact in de buurt? Geen ramp! Met deze powerbank laad je je smartphone tot 8 keer toe op!

Toilettas voor op reis

Beoordeling
Toilettas voor op reis

Geen onhandig gedoe meer in de badkamer! Met deze toilettas voor op reis heb je alles netjes geordend én je kan de tas ophangen. Handig wanneer je in een kleine ruimte onder de douche staat. Beschikbaar in diverse toffe kleuren en patronen.

E-reader

Beoordeling
e-reader

Reizen is de beste gelegenheid om boeken te lezen. Met deze e-reader kan je meer boeken meenemen dan je aankan zonder het gewicht van de boeken zelf!

Oordoppen

Beoordeling
reisartikelen voor australië

Wil je in het vliegtuig geen last hebben van huilende kinderen? Of wil je in je hostel geen last hebben van gesnurk of 'romantiek'? Ga voor deze oordoppen. Je zal me bedanken!


Wil je nog meer weten voor je reis naar Australië?

Dit boek behandelt alles dat je moet weten!

  • Stappenplan en Routes
  • Tips op het gebied van accommodatie
  • Persoonlijke ervaringen van een pro
Backpackgids Australië

Laat van je horen!

Vind je dat er nog meer reisartikelen in deze lijst horen? Heb jij al ervaring met een reisartikel? Laat het ons weten! 


Deel dit artikel!
Luuk
 

Luuk is in 2012 naar Australië gegaan om te reizen, ontdekken en van de natuur te genieten met leuke mensen. Tijdens zijn reizen liep hij tegen dingen op die hij zelf moest uitvinden omdat er geen heldere informatie voor handen was. Daarom besloot hij om Kangoeroeland op te richten waar hij mede enthousiastelingen informeert om het beste uit hun Australië reis te halen. Als jij alvast wil beginnen, check dan ook zeker deze gids.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: